Μετά από περίπου μια δεκαετία κατεδαφίστηκε το κτίσμα στη συμβολή των οδών Παπάφη – Μυστακίδου – Γυμν. Μικρού και έτσι δημιουργείται >>>
χώρος πρασίνου στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης που τόσο την έχει ανάγκη. Η κατεδάφιση του παλαιού ετοιμόρροπου οικήματος έγινε από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων.
Η επιχείρηση άρχισε νωρίς το πρωί. Οι εργασίες κατεδάφισης αφορούσαν πλινθόκτιστη ισόγεια κατοικία με στέγη και παράπλευρο παράπηγμα που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη ξυλείας.

Αν και υπήρχε σχετική απόφαση οι εργασίες καθυστερούσαν μέχρι σήμερα, καθώς επικρατούσε διαφωνία μεταξύ των διεκδικητών της αποζημίωσης (ιδιώτες, καθώς και η Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος) για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως χώρος πρασίνου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της κατεδάφισης του συγκεκριμένου κτίσματος, υπηρεσίες του Δήμου θα απομακρύνουν τα μπάζα και ακολούθως ο χώρος θα διαμορφωθεί αισθητικά και θα ενσωματωθεί σε παράπλευρο χώρο πρασίνου.