Το νέο γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εγκαινίασε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Γιώργος Κολέτσος. >>>

Το γραφείο βρίσκεται στον χώρο των αφίξεων του αερολιμένα (είσοδος Α), ενώ -πέραν του έντυπου υλικού για τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα- διαθέτει οθόνη αφής, από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. 
Στελεχώνεται προς το παρόν από δύο υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας και θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Ωστόσο, αν υλοποιηθεί η δέσμευση που -κατά την ίδια- ανέλαβε ο δήμος Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του γραφείου με πρόσθετο προσωπικό, τότε θα είναι δυνατή η 12ωρη λειτουργία του, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. 
Αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να υπογραφεί στη Θεσσαλονίκη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και του τοπικού Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη τουριστική προβολή του νομού.