Ραγδαίες οι εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εμμένει στην παραιτησή του την οποία ανακοίνωσε στον Θανάση Κατσαρή και μέσα στην ημέρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να δώσει το χρίσμα στο Ζήση Βρύζα. >>>
Η απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον οριστική και έχει ανακοινωθεί και στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και στον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πάντως ότι θα ήθελαν να συνεχίσει. Αντιλαμβάνονται, όμως, την ψυχική κούραση που αισθάνεται και την απογοήτευση από τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών και σέβονται την αποφασή του.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις επαφές που είχε από χθες το βράδυ με τα στελέχη της νυν διοίκησης τους ξεκαθάρισε ότι θα ήταν καταστροφικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να τεθεί την δεδομένη χρονική στιγμή συνολικά θέμα διοίκησης. "Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος και πρέπει άμεσα να βρείτε την λύση" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος όπως και όλοι οι υπόλοιποι βλέπει στο πρόσωπο του Βρύζα τον καταλληλότερο για να διαδεχθεί τον Ζαγοράκη στην προεδρία.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, χωρίς την παρουσία του Ζαγοράκη για να καθοριστεί με λεπτομέρειες η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία θα έχει ηγετικό ρόλο ο Ζήσης Βρύζας. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο Βρύζας είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ηρεμία στη σχέση ΠΑΕ-μερίδας οπαδών και ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει ομαλά την φετινή σεζόν. Και παράλληλα να προετοιμαστεί για το πως θα αντιμετωπίσει την επόμενη περίοδο.