Συνελήφθη ο δολοφόνος που σκότωσε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην οδό Ήρωνος και μέσα σε ψιλικατζίδικο τον 19χρονο Νιγηριανό με ένα δρεπάνι. Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν >>>

30χρονο ομοεθνή του θύματος.

Ο 30χρονος, κατά την προανάκριση του από τους αστυνομικούς, παραδέχτηκε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε διαπληκτισμό και συμπλοκή, με αφορμή προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε για τα μάτια μιας Νιγηριανής.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη ένας 23χρονος άνδρας καταγόμενος από τη Ρουάντα, ο οποίος συνόδευσε τον δράστη στο κατάστημα ψιλικών και συμμετείχε στη συμπλοκή, καθώς και ένας 26χρονος Νιγηριανός, φίλος του θύματος, ο οποίος κατείχε αρχικά το δρεπάνι, το οποίο στη συνέχεια απέσπασε ο δράστης και χρησιμοποίησε για να καταφέρει θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τις κατά περίσταση κατηγορίες της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση», «συμπλοκής» και της παράβασης του νόμου «περί όπλων», οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.