Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή επί του Άρη (2-1) και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. >>>

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Καστίγιο στο 46', αλλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη με αντεπίθεση διαρκείας και τους Τάτο-Μήτρογλου να κάνουν πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο πήρε την πρόκριση με τα γκολ των Φυτανίδη (79') και Μήτρογλου (90'). Ειδικά μετά το 70, το γήπεδο... έγερνε προς την περιοχή του Βελλίδη...
Ο αγώνας έγινε υπό την παρουσία τόσο του υποψήφιου νέου τεχνικού του Άρη, Μανουέλ Μασάδο και του Σέρχιο Κόκε, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και την Κυριακή (15/1) στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου
Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Θάνος (Γρεβενών)/ Τσαχειλίδης (Πειραιά)
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Οικονόμου, Μπάλλας (71' Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης, Καραγκούνης (61' Αναστασάκος), Τάτος, Καραμάνος (67' Δημούτσος), Μήτρογλου.
Άρης (Σεμερτζίδης): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (95' Πρίττας), Παπαστεριανός, Ουμπίδες, Νέτο, Γιαννιώτας (80' Σολτάνι), Καστίγιο.
Κίτρινες κάρτες: Σφακιανάκης (31', Ατρόμητος), Σκόνδρας (73', Ατρόμητος), Τάτος (84', Ατρόμητος), Μήτρογλου (91', Ατρόμητος)-Παπαστεριανός (20', Άρης), Καστίγιο (73', Άρης)
Κόκκινη κάρτα: Καστίγιο (91', Άρης)
Σκόρερ: Φυτανίδης (79', Ατρόμητος), Μήτρογλου (90', Ατρόμητος)-Καστίγιο (46', Άρης)