Ο Καστίγιο έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι που έπρεπε: Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον οποίο έπρεπε, σώνει και καλά, να κερδίσουν οι κίτρινοι, αν δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες. Κι ο Μεξικάνος με τον >>>
προβληματικό χαρακτήρα, βούλωσε μερικά στόματα, αφού χάρισε μια -εκ των ων ουκ άνευ- νίκη, στον προβληματικό (για άλλη μία φορά) Άρη.

Ήταν, πάντως, ένα ματς με αρκετές φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα και την επιστροφή των Καστίγιο, Παπαστεριανού. Οι κίτρινοι είχαν πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως έκαναν κοιλιά και κινδύνευσαν να δεχθούν γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 8, όταν έχασαν τον Ανδράλα (έπεσε άσχημα στο έδαφος με τον ώμο), αλλά και προς το τέλος, όταν έμειναν με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Σκούφαλη.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Άρης (Μιχαλίτσιος): Βελλίδης, Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Φατί, Ουμπίδες, Καστίγιο (Γιαννιώτας 80'), Τσέζαρεκ (Σολτάνι 70').

ΠΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου (Κυριάκος 77'), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (Ντε Βισέντι 10'), Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (Μπακαγιόκο 46'), Σκούφαλης, Γεωργίου.

Σκόρερ: Καστίγιο (σουτ 12')

Κάρτες: Ντε Βισέντι (κίτρινη 24'), Καζναφέρης (κίτρινη 26'), Σκούφαλης (κίτρινη 27'), Βάντερσον (κίτρινη 38'), Μπεσέρα (κίτρινη 59'), Καστίγιο (κίτρινη 61'), Πατσατζόγλου (κίτρινη 73'), Σκούφαλης (2η κίτρινη - κόκκινη 84'), Γιαννιώτας (κίτρινη 84')