Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με λογαριασμούς της ΔΕΗ, στολίστηκε προχθές στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από πρωτοβουλία κατοίκων της Τούμπας. >>>

 

Οι συγκεντρωμένοι έψαλαν και τα… κάλαντα του Δ.Ν.Τ., που κατέληγε με την ευχή: “χαράτσια να μη δώσουμε/σ’ αυτήν τη συμμορία”! Με τα ίδια κάλαντα καλούσαν τον κόσμο να βγουν στο δρόμο “για να δουν/αυτά που διεκδικούμε/και να τους – και να τους ξεφορτωθούμε”!

Φυσικά τα κάλαντα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δεν τελείωναν με την ευχή “και του χρόνου”, αφού… κανείς δε θέλει την ίδια κατάσταση να επικρατεί στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.

Για τα ελληνικά νοικοκυριά, που από την πρωτοχρονιά του 2012 θα κληθούν να πληρώσουν τουλάχιστον κατά 12%-15% ακριβότερα τη ΔΕΗ λόγω της νέας «παρτίδας» αυξήσεων που θα εγκριθούν αυτή την εβδομάδα, τα ηλεκτροσόκ θα είναι ακόμη πιο τακτικά και ισχυρά, τουλάχιστον μέχρι οι τιμές -που είναι οι φτηνότερες πανευρωπαϊκά λόγω των σταυροειδών επιδοτήσεων- να «πιάσουν» αυτές της υπόλοιπης Ευρώπης.


βίντεο και φωτογραφία από το www.seleo.gr