Σε νέα κατεδάφιση στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού στο πλαίσιο της διάνοιξης βασικών οδών και απελευθέρωσης ζωτικών χώρων για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου «Κατεδάφιση ρυμοτομούμενων κτισμάτων», οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων.  >>>Συγκεκριμένα , συνεργεία της Αντιδημαρχίας προχώρησαν στην κατεδάφιση του ρυμοτομούμενου κτίσματος στη συμβολή των οδών Βάκχου – Ταντάλου καθώς και υπολειμμάτων μεταλλικών κατασκευών και κτίσματος σε δύο όμορα οικόπεδα επί της οδού Βάκχου. 
Για το παραπάνω κτίσμα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης με την καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει εξοφλήσει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις του με την καταβολή 876.000 ευρώ μέσω του προγράμματος «Θησέας». 
Εκτιμάται πως όταν ολοκληρωθεί η πλήρης απελευθέρωση της συγκεκριμένης οδού θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό η κυκλοφορία των οχημάτων και θα διευκολυνθεί η κίνηση των πεζών.