Οι γιορτές πλησιάζουν και τα πιτσιρίκια θα βγουν στους δρόμους να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, η Κυβέρνηση και η Τρόικα σκέφτηκαν να μην αφήσουν τόσα χρήματα να καταλήξουν στους κουμπαράδες των μικρών πολιτών αφορολόγητα και το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να επιβάλλει τη νέα «Κάρτα Καλάντων»! >>>
Το κόστος της «Κάρτας Καλάντων» θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και η προμήθειά της θα γίνεται από τις ΔΟΥ, τα ΕΛΤΑ και τα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που σκοπεύουν να πουν τα κάλαντα και τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να προμηθευτούν δύο κάρτες...»
Στην περίπτωση της προμήθειας δύο Καρτών Καλάντων οι μικροί πολίτες που θα θελήσουν να πουν τα κάλαντα και την Ημέρα των Φώτων δεν θα χρειαστεί να προμηθευτούν και τρίτη κάρτα.
Τις ημέρες εκείνες κλιμάκια με «ράμπο» του ΣΔΟΕ θα βρίσκονται επί ποδός, πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους στα πιτσιρίκια, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους την συγκεκριμένη «Κάρτα Καλάντων», διαφορετικά τα κλιμάκια έχουν εντολή να προχωρούν άμεσα στην κατάσχεση των χρημάτων και άλλων ειδών (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τριγωνάκια για τα κάλαντα) που θα βρεθούν επάνω τους.
Και τώρα χαλαρώστε! Το παραπάνω ΔΕΝ ισχύει, πρόκειται για αστειάκι που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο ίντερνετ! και ελπίζουμε να μην κάναμε κακό, δίνοντας καινούργια ιδέα στον φοροχαρατσοεισπράκτορα κ. Βενιζέλο.
Πολύ φοβόμαστε όμως, ότι με τη φόρα που έχουν πάρει κυβέρνηση, υπουργοί, τρόικα, ΔΝΤ κλπ και που επιβάλλουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο και τη μία μείωση μισθών - συντάξεων μετά την άλλη, δε βλέπουμε να γλιτώνουν ούτε τα πιτσιρίκια που θα λένε τα κάλαντα τα επόμενα χρόνια!
Πάντως, για καλό και για κακό κάντε κλικ στην Κάρτα Καλάντων και τυπώστε την ΔΩΡΕΑΝ, για να την έχετε μαζί σας.