Κινδυνεύει να μείνει από καύσιμα ο δήμος Θεσσαλονίκης! Όπως παραδέχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Χασδάι Καπόν, ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια πετρελαίου απέβη άκαρπος. >>>

 

Για το λόγο αυτό, ο δήμος προσέφυγε στα ΕΛ.ΠΕ., όμως η προσφορά των Ελληνικών Πετρελαίων ήταν, κατά 30% ακριβότερη από την περσινή!

Ο κ. Καπόν έκανε έκκληση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, για να αντιμετωπίσουν από κοινού το θέμα, αφού υπάρχει κίνδυνος να… παγώσουν οι υπηρεσίες του δήμου, αλλά και να μην κινούνται τα απορριμματοφόρα.

Από πλευράς της “Ομάδας Δημιουργίας” για τη Θεσσαλονίκη, ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας, Γ. Καζαντζίδης, πρότεινε να εγκριθεί πίστωση για όλο το ‘12, από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Το θέμα των σκουπιδιών είχε θέσει, στην αρχική του τοποθέτηση και ο επικεφαλής της παράταξης “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη”, Κ. Γκιουλέκας. «Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βυθισμένη στο σκοτάδι, με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν σε κάθε γωνιά της», είπε χαρακτηριστικά.