«Άνεργοι, μισοεργαζόμενοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, φτωχοί επαγγελματίες και φτωχή αγροτιά όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ένα σώμα, μία θέληση για τη λαϊκή εξουσία. Μπορούμε να >>>

τους νικήσουμε, μπορούμε να τους ανατρέψουμε». Αυτό ήταν το μήνυμα της γενικής γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα η οποία άκουσε τα κάλαντα στην έδρα της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό από τις Επιτροπές Ανέργων Ανατολικών Συνοικιών, Καλλιθέας και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.
Στο μεταξύ, το ΚΚΕ κατήγγειλε ως προβοκάτσια σε βάρος του τη διανομή ημερολογίων «με τη φωτογραφία του γνωστού ακροδεξιού και αντικομμουνιστή Γ. Καρατζαφέρη, που έχουν το λογότυπο του ΚΚΕ και το υπογράφουν με τον ψεύτικο τίτλο «Ανατολικές Αχτίδες». Δεν είναι φάρσα» τονίζει το ΚΚΕ. «Πρόκειται για μια νέα αθλιότητα με στόχο να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ. Τέτοια δόλια μέσα έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κατά του ΚΚΕ και είναι μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Η υπεράσπιση του ΚΚΕ από τη συκοφαντία και την προβοκάτσια είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.