Στη Γιορτή Αγοράς, που οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με σκοπό την τόνωση της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της πόλης, συμμετέχει, αύριο, η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, του Δήμου. >>>

 

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα στηθούν δυο εξέδρες: Μία στην πλατεία Αριστοτέλους και μία στην πλατεία Δικαστηρίων (στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου).

Η γιορτή θα αρχίσει, στις 4.30 το απόγευμα, από την εξέδρα στο άγλαλμα του Ελ. Βενιζέλου. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου και θα ακολουθήσει με ύμνους των Χρισγτουγέννων, η Χορωδία του Ιερού Ναού Παναγίας Δεξιάς, η Χορωδία “Μελωδοί του Αγίου Βασιλείου” η Χορωδία “Παναγία η Γοργοϋπήκοος” από τα Λαγυνά και το πρόγραμμ αθα κλείσει το Ωδείο Καλαμαριάς.

Στην πλατεία Αριστοτέλους, πρώτη στη σκηνή θα ανέβει, στις 5 το απόγευμα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει η Ομάδα Κρουστών “Κρούση”, το μουσικό συγκρότημα “Κυριλέ Πρίγκιπες” με τον Θάνο Χρήστου και τη συναυλία θα κλείσουν οι “The Gang”.