4ert3Ευχές με τους εργαζόμενους του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 αντάλλαξαν ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Μπλιάτκας, ο Διευθυντής Ραδιοφωνίας Παύλος Νεράντζης και οι προϊστάμενοι του Ρ.Σ.Μ της ΕΡΤ3 σε μία χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε >>>

την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο κτίριο του 102fm.

Ο κ. Μπλιάτκας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Ρ.Σ.Μ. της ΕΡΤ3 για την προσφορά τους, καθώς, όπως επισήμανε, «παρά τη δύσκολη συγκυρία το έργο τους δεν αμφισβητείται» και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το ίδιο δημιουργικά.

Ο κ.Νεράντζης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες αναβάθμισης των ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ3, στο πλαίσιο των οποίων οργανώνονται δράσεις, όπως ο Ραδιομαραθώνιος αλληλεγγύης στους άπορους, τους άνεργους και τους μετανάστες που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν, επίσης, το μέλος της Δ.Ε. της ΕΡΤ3 Δημήτρης Γιακουμέλος, ο διευθυντής Τηλεόρασης Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ, η υποδιευθύντρια Επικοινωνίας & Προώθησης Πωλήσεων Μαρία Σιώτη και οι υποδιευθυντές του 102 fm Βαγγέλης Σπυριδωνίδης, του 9.58fm Δημήτρης Νικολούδης και του Γ΄ Προγράμματος (Βραχέα) Γιώργος Καλιεντζίδης.