Η 2η εκδήλωση-δείπνο της σειράς “Success Stories-Role Models", με επίκεντρο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, πραγματοποιείται την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.>>>
Στο δεύτερο δείπνο της δράσης του Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ)-Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) οι καλεσμένοι προέρχονται από τον κλάδο της κοσμετολογίας. Πρόκειται για την κ. Ίνα Αργυρίου, γενική διευθύντρια της εταιρείας «Parfums Christian Dior Hellas S.A.», και τον κ. Σπύρο Σπυριδωνίδη, αντιπρόεδρο του δ.σ. και γενικό διευθυντή της εταιρείας «Gallerie de Beaute Α.Ε.Ε.».
Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε εκδήλωση του κύκλου δράσης παρουσιάζεται μία επιλεγμένη προσωπικότητα από τον χώρο των γυναικών μάνατζερ και επιχειρηματιών, μία «Ιστορία Επιτυχίας» (“Success Story”), μέσα από την οποία αναδεικνύεται το «Σύγχρονο Πρότυπο» (“Role Model”) της γυναίκας μάνατζερ και επιχειρηματία. Παράλληλα παρουσιάζεται και μια ανδρική «Ιστορία Επιτυχίας» από τον ίδιο κλάδο δραστηριότητας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει και η παρουσίαση μιας γυναίκας επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στη Βόρεια Ελλάδα στον ίδιο επιχειρηματικό κλάδο, στο πλαίσιο του νέου κύκλου που εγκαινίασε το ΤΟΓΜΕ με τίτλο «το ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας συναντά Γυναίκες Μάνατζερ-Επιχειρηματίες στο χώρο εργασίας τους». Στο δεύτερο αυτό δείπνο, θα παρουσιασθεί η κ. Ρια Πρίνου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας «MEDI ΠΡΙΝΟΥ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο THE MET HOTEL, στις 8.00 μμ.