Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, η οποία το πρωί έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην Αλεξανδρούπολη.>>>Ειδικότερα, στις 10:30 το πρωί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, η Αντιπεριφερειάχης Έβρου Γεωργία Νικολάου και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα ΑΜ-Θ Γιώργος Ούστογλου, και μετέβαιναν στην Κομοτηνή για μία σύσκεψη στην Περιφέρεια, συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος, κοντά στον κεντρικό κόμβο της... Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη, στο ύψος των στρατοπέδων.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με συνέπεια οι τρεις επιβαίνοντες στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ο οδηγός του άλλου Ι.Χ. να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποφασίσθηκε να πάρουν εξιτήριο ο κ. Ούστογλου και ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ η αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάου και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα νοσηλευτούν προληπτικά, για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή : www.alexpolisonline.blogspot.com