Στην κυβέρνηση “τα ρίχνει” ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, που διέκοψε, αιφνιδιαστικά, τη σύμβαση ανεφοδιασμού υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, προς τις Δημόσιες Υπηρεσίες. >>>

 

Ο κ. Παπαδόπουλος κάνει λόγο για “αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας που δε λαμβάνουν υπόψη στο παραμικρό τις ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών”! Έτσι, στις 19/12/2011, η διοίκηση και ο δήμαρχος του δήμου Παύλου Μελά, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση για την τροφοδοσία των οχημάτων του δήμου, σε εταιρία υγρών καυσίμων, τους επόμενους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα προβλεπόμενα έγγραφα, η απόφαση ελήφθη «λόγω του εκτάκτου του γεγονότος λύσης της σύμβασης της ΕΚΟ, λόγω επικινδυνότητας για την υγεία των δημοτών, λόγω πιθανών έκτακτων καιρικών συνθηκών … ο δήμος, κατόπιν απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής προχωρά σε απευθείας ανάθεση ανεφοδιασμού των οχημάτων με υγρά καύσιμα για διάστημα δύο μηνών».

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Κινηθήκαμε αστραπιαία προκειμένου οι συμπολίτες μας να μην κάνουν γιορτές παρέα με τα σκουπίδια. Είμαστε εξοργισμένοι με την Κεντρική εξουσία και τις αποφάσεις της, καθώς δεν λαμβάνουν υπόψιν στο παραμικρό τις ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ειδικότερα κατά την διάρκεια των εορτών. Για ακόμη μια φορά, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παρέμβει δυναμικά προς όφελος των δημοτών και συγκρουσιακά με την Κεντρική εξουσία, καλείται να υποστηρίξει τις ανάγκες των πολλών και αδύναμων, σε αντίστιξη με τα προνόμια των λίγων, ισχυρών και αδιάφορων. Δεν θα αφήσουμε τις τοπικές κοινωνίες στο έλεος κακών πολιτικών αποφάσεων».