Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί, στην ανακοίνωσή της, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευόσμου – Κορδελιού, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο τέλος της κομματικής εκδήλωσης με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη. >>>

 

Να θυμίσουμε ότι, στο τέλος της εκδήλωσης ζήτησε να πάρει το λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΚ, Διον. Καρυπίδης, όμως τα μικρόφωνα… έμεναν κλειστά!

Με την ανακοίνωσή της, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευόσμου Κορδελιού, καταγγέλουν τον γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης, Χρ. Παπαστεργίου για “αντιδημοκρατική συμπεριφορά” και υπογραμμίζουν:

“Είστε πολύ μικροί για να φιμώσετε την ζωντανή ιστορία του ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΚ, Είστε τόσο ελάχιστοι που δεν έχετε το θάρρος να ακούσετε την πραγματικότητα από το στόμα ενός μεγάλου αγωνιστή, που έζησε από την αρχή όλη την πορεία προς την αλλαγή που εσείς σήμερα ξεπουλάτε”!

Η ανακοίνωση, μάλιστα, καταλήγει με το σύνθημα: “Ο Δρόμος Γεννάει Αγωνιστές και τα Κανάλια Κρατικοδίαιτους Ολιγάρχες”!

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευόσμου - Κορδελιού, καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης κ. Χρήστου Παπαστεργίου καθώς και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολου Κακλαμάνη, απέναντι στον πρόεδρο του ΠΑΚ κ. Διονύση Καρυπίδη.
Είστε πολύ μικροί για να φιμώσετε την ζωντανή ιστορία του ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΚ, Είστε τόσο ελάχιστοι που δεν έχετε το θάρρος να ακούσετε την πραγματικότητα από το στόμα ενός μεγάλου αγωνιστή, που έζησε από την αρχή όλη την πορεία προς την αλλαγή που εσείς σήμερα ξεπουλάτε.
Ξεπουλήσατε στο παρελθόν το όραμα των αγωνιστών ΠΑΚ και σήμερα ξεπουλάτε γη & ύδωρ στα αφεντικά σας , υποθηκεύετε το μέλλον της νέας γενιάς ως εγγύηση στα τοκογλυφικά δάνεια που παίρνετε για να υποδουλώσετε την Ελλάδα στους σχιζοφρενείς Ευρωπαίους, ντόπιους και δυτικούς δυνάστες!!!
Οι δημοκρατικοί αγώνες του ΠΑΚ είναι βαμμένοι με αίμα και οι αγωνιστές του ΠΑΚ ήταν μπροστά, την ώρα που το αίμα δημιουργούσε το κόκκινο φόντο της επανάστασης τα γκρίζα χρόνια της 7ετίας.
Αυτούς τους ανθρώπους εμείς οι τελευταίοι σοσιαλιστές και πατριώτες που απομείναμε στο πρώην σοσιαλιστικό κίνημα, θα τους τιμούμε και θα τους έχουμε ως πηγή έμπνευσης για τους δικούς μας αγώνες, για τα δικά μας πολυτεχνεία!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚ!!!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν άφηναν τον πρόεδρο του ΠΑΚ να μιλήσει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη!