Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου «φορά» τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα σύνολο εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις δύο δημοτικές κοινότητες Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου. >>>

Σήμερα στις 18.30 στην κεντρική πλατεία Ευόσμου θα γίνει εκδήλωση με τίτλο

«Ψέλνουμε, χορεύουμε & τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα», μουσική θα παίζει η Μπάντα και το μουσικό συγκρότημα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ενώ θα λάβουν χώρα χορευτικά δρώμενα από τη σχολή χορού Industrial dance.

Αύριο στον Πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως από τις 10.30 το πρωί έως τις 2.00 μ.μ. θα φιλοξενηθεί «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι» όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ζωγραφίσουν την ονειρεμένη «Φεγγαρούπολη», να παραδώσουν το γράμμα του Αϊ Βασίλη στο σπίτι της mamma Claus και να διασκεδάσουν με τις αταξίες των Καλικατζάρων και των Ξωτικών.

Στις 20/12 ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) θα γίνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη συμμετοχή της Πολυφωνικής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις 23/12 ώρα 19.30 στην Πλατεία Ευόσμου με τη μουσική συναυλία του Μιχάλη Εμιρλή.