Μπορεί να λείπουν οι Γκάλης-Γιαννάκης από τη μία και Μπάνε Πρέλεβιτς-Τζον Κόρφας από την άλλη, όμως το ΠΑΟΚ-Άρης εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Θεσσαλονίκης. Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν στο κλειστό της Πυλαίας οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά». >>>

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Στους υπόλοιπους (ειδικά στους αμερικάνους) έκανε… φροντιστήριο για το τι σημαίνει το συγκεκριμένο ντέρμπι…

Με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από την νίκη-πρόκριση επί της Ρουντούπις για το Eurocup αλλά και χωρίς προβλήματα τραυματισμών οι «κίτρινοι».

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την τηλεοπτική μετάδοση. Ο ΠΑΟΚ έχει λαμβάνειν από την ΕΡΤ και ο Μπάνε (ως διοίκηση πλέον) είναι αποφασισμένος να αφήσει απ’ έξω τις κρατικές κάμερες και να μεταδώσει τον αγώνα από το PAOK web tv.

“Θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας η παρουσία των φιλάθλων μας. Εμείς θέλουμε να τους δούμε στις θέσεις τους να μας ενισχύσουν ως το τέλος του αγώνα και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε”, δήλωσε, από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Ντάντε Στίγκερς.

Προβληματισμένος από την αγωνιστική απραξία δηλώνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:  «Είμαι προβληματισμένος, γιατί στην περίοδο των εορτών και μετά την επιτυχία της πρόκρισης μας στους «16» του Eurocup, δεν είχαμε κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση. Λογικό είναι οπότε να μην έχουμε τον ίδιο ρυθμό και ακόμη να είμαστε επηρεασμένοι από το εορταστικό κλίμα. Αυτή η αναμέτρηση όμως μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Αναλυτικά η 10η αγωνιστική:
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
16:00 ΑΓΟΡ-Παναθηναϊκός (Κ.Γ. «Μελίνα Μερκούρη», ΝΕΤ)
16:00 Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ (Κ.Δ.Γ. Ιλισίων)
17:00 Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας (ΔΑΚ Καλαμίτσας)
17:00 Περιστέρι-Πανιώνιος (Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»)
17:00 ΠΑΟΚ-Άρης (PAOK Sports Arena, ET-3)
17:00 Μαρούσι-Κολοσσός (κλειστό Αγίου Θωμά)
Ρεπό: Ολυμπιακός

Βαθμολογία (σε εννιά αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 17
  2. Παναθηναϊκός 15*
  3. Κολοσσός Ρόδου 15*
  4. Πανιώνιος 14*
  5. ΑΓΟΡ 13*
  6. Καβάλα 13
  7. Περιστέρι 13*
  8. Ηλυσιακός 12
  9. ΠΑΟΚ 12
  10. Άρης 11*
  11. ΚΑΟΔ 10*
  12. Ίκαρος Καλλιθέας 9*
  13. Μαρούσι 8*

* Κολοσσός Ρόδου, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΑΓΟΡ, Άρης, Ίκαρος Καλλιθέας, ΚΑΟΔ, Μαρούσι και Πανιώνιος έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς έχουν πάρει ήδη το ρεπό τους.

Η επόμενη (11η) αγωνιστική:
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου
16:00 Κολοσσός Ρόδου-ΑΓΟΡ (Βενετόκλειο)
17:00 Άρης-Μαρούσι (Αλεξάνδρειο, ΕΤ-3)
17:00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ (Δ.Κ.Γ. «Δημήτρης Κραχτίδης»)
17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός (ΕΑΚ Γλυφάδας)
17:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης, ΝΕΤ)
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου
19:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι (ΟΑΚΑ, ΝΕΤ)
Ρεπό: Καβάλα