Στην αγορά της Θεσσαλονίκης έκανε μια βόλτα ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης και εισέπραξε γκρίνια, βρισιές και υψηλές τιμές. >>>

 

Δυο – τρεις διερχόμενοι οδηγοί μοτοσικλετών, που τον είδαν και τον αναγνώρισαν, του… την είπαν:

“Δεν ντρέπεσαι που έχεις τα μούτρα να εμφανίζεσαι στην αγορά”, του είπαν!

Ο κ. Μαγκριώτης σχολίασε ότι, άσχετα με τα όσα ακούν, “οι πολιτικοί οφείλουν να κυκλοφορούν μέσα στον κόσμο και να ακούν τη γκρίνια του”.

«Ο κόσμος είναι παγωμένος, είναι στεναχωρημένος κι είναι και θυμωμένος. Και λογικά», δήλωσε ο υφυπουργός και υπογράμμισε: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Πρέπει να πετύχει η κυβέρνηση Παπαδήμου να σταθεροποιήσει τη χώρα, να βγούμε από την κρίση. Πρέπει να δικαιωθεί ο κόσμος που έχει κάνει τόσες θυσίες, να δικαιωθεί η χώρα. Κι αυτό προσπαθούμε. Εγώ, για μια ακόμη φορά, ήρθα κοντά στον κόσμο, παρόλα τα προβλήματα, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τη γκρίνια, τα παράπονα, τον θυμό τους, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Παγωμένη η αγορά, ο κόσμος δυσκολεύεται, η ψυχολογία πεσμένη, αλλά πρέπει να σταθούμε όρθιοι, πρέπει να προσπαθήσουμε και πάνω από όλα εμείς οι πολιτικοί».

Λίγο αργότερα, κατευθύνθηκε σε ένα οπωροπωλείο στην Αγορά Μοδιάνο, για να αγοράσει φρούτα. Όταν άκουσε την τιμή, σχολίασε πως περίμενε “σε τέτοια οικονομική συγκυρία, οι τιμές να είναι χαμηλότερες”…

Σημειώνουμε ότι ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, επισκέπτεται, κάθε χρόνο, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, την αγορά της Θεσσαλονίκης.