Πρωτιά στον όμιλο για τον ΠΑΟΚ, που, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκρίνεται στους 32 του Europa League. Με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν, έβαλε κι άλλα ευρώ στο ταμείο του και, κυρίως, καθιερώθηκε στην Ευρώπη. >>>

 

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι και νικητής. Προηγήθηκε νωρίς, με εύστοχο πέναλτι του Βιερίνια (το κέρδισε σε ένα απίστευτο σλάλομ ο Γεωργιάδης), όμως με την αποβολή του τερματοφύλακα της Καζάν σε αυτήν τη φάση, οι Ρώσοι έμειναν με δέκα και αναδιάταξαν την ομάδα με σκοπό να μη δεχτούν άλλο γκολ: Το λεωφορείο μπροστά στην εστία και αν βάλουμε γκολ σε αντεπίθεση θα ΄ναι μια χαρά…

Έτσι κι έγινε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει το αποτέλεσμα, και όπως όλοι είδαμε, στο τέλος το παιχνίδι ήταν περισσότερο διαδικαστικό, αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δυο ομάδες.

Πανηγύρια στην Τούμπα από τον κόσμο και τους παίκτες, στην καλύτερη χρονιά του δικεφάλου στην Ευρώπη, τη μόνη Ελληνική ομάδα που συνεχίζει με το σπαθί των νικών, της βαθμολογίας και της πρωτιάς του σε όμιλο, στην Ευρώπη.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Η Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορζάτο

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας (83' Λάζαρ), Ίβιτς (80' Φωτάκης), Γεωργιάδης (73' Σαλπιγγίδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεβ): Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Μάρτινς (61' Μπιστρόφ), Νέμοφ, Νομπόα, Βαλντέζ (89' Ντιαντιούν), Καλέσιν (14' Αρλάουσκις), Μπογκέτι, Καραντενίζ, Νάτσο, Σαρόνοφ.

Σκόρερ: 15' (πεν.) Βιεϊρίνια - 48' Βαλντές

Κίτρινες: 10' Λίνο

Κόκκινες: 13' Ριζίκοφ