ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο «πόλεμος» των κλειδαράδων στη Θεσσαλονίκη έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες! Ειδικά στις ανατολικές περιοχές της πόλης! Καθημερινά υπάλληλοι των κλειδαράδων επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου να μπαίνουν στις οικοδομές και να κολλούν τα αυτοκόλλητα πάνω από εκείνα των ανταγωνιστών τους.
Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι κλειδαράδες χρησιμοποιούνε …αθέμιτα μέσα

για να τοποθετούν τα αυτοκόλλητα! Σύμφωνα με καταγγελία χρησιμοποιούν «πασπαρτού» με τα οποία ανοίγουν τις εξώπορτες των οικοδομών, κολλούν τα αυτοκόλλητα και αποχωρούν.
Η καταγγελία έγινε από κάτοικο ιδιόκτητης πολυκατοικίας στην οδό Μεταμορφώσεως στη Καλαμαριά, ο οποίος είδε στο εσωτερικό της οικοδομής στην οποία κατοικεί μόνος του με τη σύζυγό του, αυτοκόλλητα κλειδαρά στο ασανσέρ και πίσω από την εξώπορτα! Όπως είναι φυσικό οργίστηκε, επειδή ούτε εκείνος, ούτε η σύζυγος του είχε ανοίξει την εξώπορτα σε κάποιο από τα παιδιά που κολλούν τα αυτοκόλλητα!
Επικοινώνησε λοιπόν με τον κλειδαρά και του εξέφρασε με έντονο όπως είναι φυσικό ύφος, την διαμαρτυρία του. Όπως ανάφερε ο καταγγέλλων ο κλειδαράς αρνήθηκε την χρήση «παρασπαρτού», όπως είναι φυσικό. Ωστόσο ο καταγγέλλων είναι πεπεισμένος ότι χρησιμοποιήθηκε καθώς η οικοδομή που είναι ιδιόκτητη κατοικείται μόνο από τον ίδιο και τη σύζυγο του.