Δωρεά ζωής σε αστυνομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, από συνταξιούχο εκπαιδευτικό. Η κ. Παναγιώτα Σταμπουλή πρόσφερε 35 ειδικές αλεξίσφαιρες στολές, οι οποίες παραλήφθηκαν σε >>>

ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Νουράκης , απένειμε στην κ. Σταμπουλή τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας: «…στον καθημερινό, σκληρό και επίπονο αγώνα μας, βρήκαμε στο πρόσωπό σας μια άξια αρωγό και συμπαραστάτη».

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Τρύφων Κούκιος, εξήρε την ευαισθησία, τα ανιδιοτελή και φιλάνθρωπα αισθήματα της δωρήτριας και χαρακτήρισε «μία κίνηση συμπαράστασης που δείχνει ότι ακόμη και στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης δεν έχει χαθεί η ευαισθησία και η αλληλεγγύη», την πράξη της.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, υπενθύμισε τις μέχρι σήμερα σημαντικές και πολυάριθμες δωρεές της κ. Σταμπουλή σε Υπηρεσίες και φορείς. «Η αγαπητή μας Δασκάλα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά έμπρακτα τα αισθήματα αλλά και την αναγνώριση του έργου που προσφέρει και παράγει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ στην ελληνική κοινωνία, κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες», είπε.

Τέλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, υπογράμμισε πως «πράξεις σαν αυτές της κας. Σταμπουλή ενδυναμώνουν τον Έλληνα Αστυνομικό, τον ενθαρρύνουν να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες και επιβεβαιώνουν την αναγνώριση του έργου του από την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας».

Παρών στην εκδήλωση και ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας και ο Σύλλογος Κασσανδρινών Θεσσαλονίκης(η “δασκάλα της προσφοράς” είναι Χαλκιδικιώτισσα). Παρέστησαν επίσης, ο Αναπληρωτής ΓΑΔΘ, ο Β΄ Υποδιευθυντής ΓΑΔΘ, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων της ΓΑΔΘ καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Νομών της ΓΑΔΠΚΜ (Α.Δ Πιερίας, Α.Δ Ημαθίας, Α.Δ Πέλλας, Α.Δ Χαλκιδικής, Α.Δ Κιλκίς, Α.Δ Σερρών), ανώτεροι αξιωματικοί, προσωπικό της ΓΑΔΘ και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.