Την ικανοποίηση του για την εξάρθρωση του κυκλώματος χορήγησης πλαστών αδειών οδήγησης εκφράζει με ανακοίνωση του ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης.  >>>

 

Στην ανακοίνωση του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει ότι "η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο ώστε η υπόθεση να φτάσει στη Δικαιοσύνη. Μόλις ενημερωθήκαμε από την αρμόδια Διεύθυνση, στις 23-3-2011, με εντολή του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα, του εντεταλμένου συμβούλου Αντ. Μπάμιατζη και του Διευθυντή Μεταφορών, ενώ ήμασταν εμείς που την επομένη ζητήσαμε παρέμβαση από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με εμπιστευτικό έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη.

Τόσο ως διοίκηση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης όσο και ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πολεμήσαμε κάθε φαινόμενο διαφθοράς, ενεργώντας με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του πολίτη και τη χρηστή διοίκηση. Όσο κι αν κάποιοι «δικομανείς» αναζητούν σκιές, δεν πρόκειται να βρουν. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν".

Διάβασε ακόμη:

Δώσε κάτι για να πάρεις δίπλωμα…