Ποιος έχει φάει εκατοντάδες τούμπες στον πάγο, από μικρό παιδί, για να τον κερδίσει, τελικά, η … τηλεόραση; Ακούγεται απίστευτο, αλλά με μια δεύτερη σκέψη θα συμφωνήσουμε πως “έτσι είναι”. Μα, φυσικά, ο >>>

Αλέξης Κωστάλας!

Ο κριτής του dancin’ in ice, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο FM100 και στον Γιώργο Ροδάκολγου και αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην ΕΡΤ ως εκφωνητής του καλλιτεχνικού, έκανε ο ίδιος καλλιτεχνικό πατινάζ στην Αμερική: «Έχω φάει ωραίες τούμπες και μάλιστα θεαματικές», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στα δύσκολα φοιτητικά χρόνια που πέρασε λόγω οικονομικών δυσκολιών που, όπως τόνισε, απασχολούσαν τότε τους περισσότερες φοιτητές της εποχής εκείνης.

Μάλιστα, εκείνα τα χρόνια –και λόγω πολιτικών πεποιθήσεων- βρέθηκε στην εφημερίδα “Ριζοσπάστης”, όπου παρέμεινε συντάκτης επί πολλά έτη.

Στην ίδια εκπομπή συμμετείχαν η Κωνσταντίνα Δρόσου, αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ από τη Νυρεμβέργη και ο Θάνος Θώμογλου αθλητής του χόκεϊ επί πάγου της ομάδας του ΠΑΟΚ. Όλοι τους επεσήμαναν την έλλειψη παγοδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

«Προπονητές υπάρχουν ταλέντα υπάρχουν σε όλες τις χώρες αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε μια πίστα πατινάζ σωστών προδιαγραφών», δήλωσε ο βετεράνος της ελληνικής τηλεόρασης, Αλέξης Κωστάλας.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κωστάλας, συμβούλεψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τους δύο νέους αθλητές να μη χάνουν το όνειρό τους: «Σε αυτές τι δύσκολες ημέρες να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά με τα μάτια ανοιχτά και κοιτώντας πέρα ψηλά, να διατηρείτε την επαφή με τα όνειρα σας», τους είπε.