Πεδίο δράσης τους, τα εμπορικά κέντρα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Μεθοδολογία τους, η απλούστερη: Έβαζαν τα χέρια στην τσέπη κι άρπαζαν πορτοφόλια. Οι δυο Βουλγάρες, στην ανάγκη… αγκάλιαζαν τρυφερά το θύμα. >>>

 

Οι ανύποπτοι, ειδικά όταν ήταν άνδρες, κολακεύονταν καθώς η 22χρονη ή η 36χρονη τους… αγκάλιαζαν δήθεν περνώντας τους για κάποιους άλλους. Στην πραγματικότητα, τα χέρια των δύο γυναικών ήταν ιδιαίτερη μακριά: Έφθαναν ως τις εσωτερικές τσέπες, ή τις τσάντες όπου, με τρόπο κι ανάλαφρα, άρπαζαν τα πορτοφόλια.

Η δράση των γυναικών εντοπίζεται χρονικά από το έτος 2009. Εκτός από πορτοφόλια, έκαναν και… αναλήψεις από Α.Τ.Μ διαφόρων Τραπεζικών Υποκαταστημάτων, με κάρτες ανάληψης που περιέχονταν μέσα στα κλεμμένα πορτοφόλια(φωνάζει η Αστυνομία να μην βάζουμε την κάρτα μαζί με το pin, αλλά… ποιος ακούει).

Το… κοινό τους ήταν διεθνές! Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δύο γυναίκες έχουν ταυτοποιηθεί ως οι δράστιδες 4 περιπτώσεων κλοπών, με συνολική λεία που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 6.170 ευρώ και των 4.000 δηναρίων.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Η φωτογραφία είναι από το www.visualphotos.com και ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.