Περισσότερα από τριακόσια άτομα είχαν την ευκαιρία να γευτούν ένα ζεστό φαγητό και να ξεφύγουν για λίγες ώρες από τις έγνοιες και τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητάς τους, στο δείπνο αγάπης που >>>

παρέθεσε σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες ο Ιεραποστολικός Σύνδεσμος «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» στην αίθουσα δεξιώσεων «Έναστρος» στη Ν. Ευκαρπία.

Πολύτεκνες οικογένειες, άνεργοι, συνταξιούχοι και άποροι δημότες του Παύλου Μελά ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία που πήρε.

«Δεν μπορούμε να μένουμε άπραγοι όταν χιλιάδες συμπατριώτες μας πλήττονται από την οικονομική κρίση. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο της εσωτερικής ιεραποστολής βοηθώντας όσους μας έχουν ανάγκη» τόνισε ο πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συνδέσμου, Γιώργος Ασλανίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της δικηγόρου και πολιτευτού, κας Άρτεμης Διαλυνά, φίλης και συνεργάτιδας του Συνδέσμου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Μικρασιατικού Συλλόγου Ν. Ευκαρπίας, «Το Ουσάκ». Επίσης, την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις φωνές τους οι καθηγητές μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης.