Πληρώθηκαν χθες έναν κουτσουρεμένο (λόγω απεργιών) μισθό, οι εργαζόμενοι στη Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική, που εκδίδει τις εφημερίδες “Μακεδονία”, “Θεσσαλονίκη” και “Σπορ του Βορρά”, αλλά η επίσχεση εργασίας συνεχίζεται. Κι αυτό επειδή, από σήμερα, οι εργαζόμενοι έχουν λαμβάνειν… πάλι, τρεις μισθούς! >>>

 

Το μέλλον της επιχείρησης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Ως τις 10 Δεκεμβρίου, ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Ρήγας, έχει δηλώσει (για άλλη μία φορά) ότι θα έχει αποφασίσει τι θα κάνει με την επιχείρηση. Δηλαδή, το μόνο που άλλαξε από την περασμένη βδομάδα είναι ότι η, ως τώρα, διαχειρίστρια της επιχείρησης, Βίκυ Σουλοπούλου, δήλωσε πως, πλέον, θα ασχολείται με την εταιρία μόνον ως νομική σύμβουλος. Με άλλα λόγια… αναζητείται “executer”.

Ένας τέτοιος, πάντως, τελευταία όλο και βολτάρει περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Ο Γ. Σαχπατζίδης δεν έχει βγάλει από το νου του την απόκτηση των “Σπορ του Βορρά”, σχέδιο που στηρίζεται και από τη νυν διοίκηση της αθλητικής εφημερίδας, η οποία δεν είχε τα χρέη των άλλων δύο φύλλων της επιχείρησης, αλλά είχε μπλέξει κι αυτή στον κυκεώνα κι είχε αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους της.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ευτελισμός ενός προϊόντος