Αντιδράσεις για την απεργία στην ΕΡΤ

Αντιδράσεις, άλλοτε θετικές κι άλλοτε αρνητικές, έχουν προκαλέσει, στον πολιτικό κόσμο, οι αλλεπάλληλες απεργίες στη δημόσια τηλεόραση. >>>

 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε τη δυσφορία του για την απεργία στην δημόσια τηλεόραση.

Από το βήμα του συνεδρίου του Economist, ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος δήλωσε ότι οι πολίτες μπορούν να ζήσουν και χωρίς την ΕΡΤ.

Ο τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου κατήγγειλε την διοίκηση της ΕΡΤ για την στάση της σημειώνοντας ότι «είναι, τουλάχιστον, παράδοξο, μια ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των εργαζομένων στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, η διοίκηση της ΕΡΤ να καταφεύγει σε δικαστικές μεθοδεύσεις για να κηρύξει παράνομη την απεργία τους».

Αντιδράσεις από ανθρώπους των ΜΜΕ και για την απεργία στα δημοτικά μέσα. Ο ιδιοκτήτης του “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, Στέφανος Μαρόγλου, σε εκδήλωση που έγινε από την δημοτική παράταξη “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη”, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν μεταδιδόταν η εκδήλωση, που είχε για θέμα την κρίση στην ενημέρωση, από τη Δημοτική Τηλεόραση. “Θα μπορούσε να μαγνητοσκοπηθεί”, δήλωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παν. Αβραμόπουλος, λίγο αργότερα, από το βήμα της ίδιας εκδήλωσης, τασσόμενος, πάντως, υπέρ του δικαιώματος της απεργίας των εργαζομένων δημοσιογράφων.

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει Στέφανος Μαρόγλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Υπάρχει Στέφανος Διαμαντόπουλος ή Λευτέρης Μαρόγλου. Ο δεύτερος λίγο απίθανο να πήγαινε σε τέτοια εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχετε (βουνό). Φυσικά και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που παραβρέθηκε και μίλησε, όπως μπορείτε να δείτε και σε νεώτερη ανάρτησή μας, με το... σωστό όνομα.
    Μας μπέρδεψε, βλέπετε, η "ανωνυμία", την οποία κατήγγειλαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ξεχνώντας πως και οι ίδιοι, ανώνυμα, έχουν γράψει στήλες επί στηλών κι έχουν κάνει εκπομπές επί εκπομπών, σε εφημερίδες και ραδιόφωνα.
    Ευχαριστούμε για την επισήμανση κι ελπίζουμε να καταλαβαίνετε ότι έγινε από παραδρομή κι όχι σκοπίμως. Εξάλλου, αυτό φαίνεται από την προηγούμενη ανάρτησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.