Μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι ο Άρης. Διέλυσε τον Παναθηναϊκό, καθώς μπήκε από το πρώτο λεπτό δυνατά και προσπαθούσε ως το 90 να πετύχει “κι άλλο γκολ”, όπως ζητούσαν και οι οπαδοί του στην εξέδρα. >>>

 

Οι “κίτρινοι” ήταν σαφέστατα πιο διαβασμένοι από τον Παναθηναϊκό, αλλά διέθεταν και πάθος για τη νίκη. Περίμεναν τον Παναθηναϊκό στο κέντρο της επίθεσης και του έκλεισαν κάθε διάδρομο. Τον έκοψαν στα δύο και δεν περίμεναν ούτε λεπτό για να καταλάβει ο κοιμώμενος προπονητής των Αθηναίων ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά. Τον έβαλαν στην εστία του από το 1’ και τον κράτησαν εκεί ως το 70’. Μετά, προηγούμενοι με 3-1, απλά του έδωσαν λίγο χώρο, του επέτρεψαν να ανασάνει, αλλά… ως εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι θύμιζαν ομάδα του σουμπούτεο. Ακίνητοι… Πάλι καλά που γλίτωσαν με τρία…

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Σπάθας Ηλίας (Πειραιά) / Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισα), Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερία).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου) / Καρατζάς Χαράλαμπος (Εύβοια).

Αρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Μισέλ, Παπαστεριανός (81' Καπετάνος), Σανκαρέ, Ντίκο, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Γιαννώτας (46' Νέτο), Ιάκομπ (61' Καστίγιο), Τσέζαρεκ.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα (71' Πετρόπουλος), Κουίνσι (85' Μαυρίας), Λέτο, Κλέιτον (60' Ρούντολφ).

Σκόρερ: 12' Τσέζαρεκ, 38' Μπουμσόνγκ, 44' Ντίκο, 48' Νέτο

Κίτρινες: Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Φατί / Κατσουράνης, Λέτο, Βύντρα, Ρούντολφ.

Κόκκινη: -