Καλά που ήταν κι ο Τζημόπουλος! Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, με ένα ηλίθιο πέναλτι, έδωσε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να φύγει, με το βαθμό, από τους Ζωσιμάδες. Πάλι καλά, αφού ο Δικέφαλος είχε αφήσει τον καλό του εαυτό στην Αγγλία... >>>

Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ, έχει για μοναδική του δικαιολογία την κούραση. Αναγκαστικά έπαιζαν οι 9 από τους 11 του Γουάιτ Χαρτ Λέιν, σε ένα γήπεδο - χωράφι και με έναν αντίπαλο που έπαιζε με τέτοιο πάθος λες και βρίσκονταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Απαράδεκτος κι ο διαιτητής, που, όμως, σωστά δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους λίγο πριν τη λήξη, αφού είναι εμφανές ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση να διώξει τη μπάλα με το χέρι. Αντίθετα από τον Τζημόπουλο ο οποίος, στη φάση του πέναλτι, μεταβάλλεται από ποδοσφαιριστής σε βολεϊμπολίστα.
Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
διαιτητής: Α. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ι. Δημητριάδης (Καστοριάς), Α. Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Α. Κουτσιαύτης (Άρτας)
Παρατηρητης: Γ. Μαζαράκης (Κεφ/νιας - Ιθάκης)

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκούς, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Βίλα, Λίλα, Μπεσέρα (Κυριάκος 78'), Σκούφαλης (Ζαϊρί 66'), Μπακαγιόκο (Κεϊτά 85').

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία (Παπάζογλου 70'), Λαζάρ, Φωτάκης (Ίβιτς 53'), Γεωργιάδης (Ρομπέρ 70'), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Σκόρερ: Μπακαγιόκο (6' σουτ, 49' σουτ) - Αθανασιάδης (17' σουτ), Λαζάρ (πέναλτι 73')
Κάρτες: Σαλπιγγίδης (14' κίτρινη), Πάντος (20' κίτρινη), Βίλα (32' κίτρινη),Τζημόπουλος (κίτρινη 71'), Λαζάρ (74' κίτρινη), Παπάζογλου (81' κίτρινη),