Ο Άρης πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα με την Δόξα Δράμας, άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και «καθάρισε» το ματς στο 79', εκμεταλλευόμενος άριστα το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε εις βάρος των φιλοξενουμένων στο «Κλ. Βικελίδης» μετά την αποβολή του Κανακούδη στο 43'. >>>


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Στο 13' και σε γύρισμα του Νέτο, ο Ούμπιντες σούταρε κι έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν την πρωτοβουλία και μόνο το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου έκανε η Δόξα αισθητή την παρουσία της, όμως χωρίς αποτέλεσμα, αφού όσα σουτ επιχείρησαν οι παίκτες της, δεν βρήκαν στόχο ή εξουδετερώθηκαν από τον Βελλίδη.
Το δυστύχημα για τους φιλοξενούμενους ήταν ότι έμειναν με δέκα παίκτες τη στιγμή ακριβώς που ανέκαμπταν, καθώς στο 43' ο Κανακούδης αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Με την αριθμητική υπεροχή, ο Άρης πήρε πάλι το «πάνω χέρι» στο β' ημίχρονο και έκλεισε τη Δόξα στο μισό γήπεδο. Δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, κυρίως με τον Τσέζαρεκ (48', 53', 74') και στο 78' διπλασίασε τα τέρματα, με σουτ του Καπετάνου μέσα από την περιοχή.
Ουσιαστικά εκεί τελείωσε ο αγώνας, αφού τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα κι έτσι η Δόξα Δράμας παραμένει στην «ουρά» της βαθμολογίας, χωρίς νίκη σε οκτώ αγώνες που έχει δώσει και με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 43' Κανακούδης (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σολτάνι, Τόχα - Σέρεμετ, Σικαλιάς
ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Κατίδης (46' Καπετάνος), Ντίκο, Καζναφέρης (67' Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες (83' Ακόστα), Σολτάνι, Τσέζαρεκ.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (73' Γκαμπόρ), Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι (77' Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (56' Σοϊλέδης).