Σε μια πρωτοφανή κρίση που κλονίζει κάθε ελληνική οικογένεια, η Κοινωνική Οργάνωση  «Αγάπη» για δωδέκατη συνεχή χρονιά, επιλέγει τις άγιες ημέρες των  Χριστουγέννων να στηρίξει έμπρακτα τις ανάγκες συνανθρώπων μας. >>>

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης μέλη της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη», μοίρασαν «Δέματα Αγάπης» σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης. Δέματα γεμάτα τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κυρίως όμως γεμάτα με την ελπίδα πως όσο υπάρχουν άνθρωποι κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος.

Η  κ. Έλενα Ράπτη, Ιδρυτικό Μέλος της  Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» μαζί με μέλη της οργάνωσης επισκέφθηκαν τη Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καθώς και το Σύλλογο Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου προσέφεραν δώρα και τρόφιμα, στηρίζοντας συμπολίτες μας που έπληξε η οικονομική κρίση.

«Βρισκόμαστε για μια ακόμη χρονιά κοντά σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού που έχουν την ανάγκη μας. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι πολύ κρίσιμο να είμαστε δίπλα στην κοινωνία», υπογράμμισε η κ. Ράπτη.