Ξεκινώντας απο σήμερα,ερχόμαστε σε επαφή με νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς για να δούμε πως βιώνουν οι νέοι την σημερινή κοινωνική κατάσταση. Η πρώτη μας επαφή έγινε στην ακριτική Αλεξανδρούπολη με τον Στάθη Χουσμεκερίδη ένα νέο παιδί που δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και απο μεράκι με το ραδιόφωνο.
Τον συναντήσαμε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό fm όπου κάθε Πέμπτη και Κυριακή 10-12 το βράδυ παρουσιάζει την εκπομπή "Ερωτικές Ανησυχίες" μια εκπομπή με φανατικό κοινό. Τον ρωτήσαμε καταρχήν να μας πει λίγα λόγια γι αυτόν. Μας είπε πως ασχολείται με το ραδιόφωνο οκτω χρόνια. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει γιατί έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και ως Δίδυμος στο ζώδιο του αρέσουν πολύ οι κοινωνικές επαφές. Το ραδιόφωνο όπως και όλα τα ΜΜΕ περνούν κρίση πιστεύει όμως πως ο στόχος όλων όσων εργάζονται σε τέτοια μέσα είναι να κάνουν τον κόσμο να ενημερώνεται και να διασκεδάζει. Για την σημερινή ημέρα θέλει να μην αμαυρώνεται απο επεισόδια και να υπάρχει στον κόσμο αγάπη και ειρήνη. Και η ευχή του για το κλείσιμο της συνέντευξης είναι να σκεφτόμαστε...πάντα ερωτικά που είναι και το σλόγκαν της εκπομπής.
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ακούς νέους ανθρώπους να μιλούν με αισιοδοξία μέσα στην μαυρίλα της εποχής. Το salonicanews ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία!