Οι τρεις οπαδοί του Ηρακλή που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, θα δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες, ηλικίας 29, 19 και 36 ετών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών που άσκησε σε βάρος τους κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και απόπειρα σ’ αυτήν την πράξη, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.


Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν αύριο, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.
Από νωρίς οπαδοί του «Γηραιού» βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι μπήκαν στο τερέν του Καυτανζόγλειου Σταδίου, μετά την απόφαση του διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, για το περιφερειακό πρωτάθλημα, εξαιτίας πανό με υβριστικό περιεχόμενο που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας.
Οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με άλλους, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του διαιτητή, των βοηθών του και των αστυνομικών δυνάμεων που επενέβησαν για την εκτόνωση της έντασης. Μάλιστα, ο 29χρονος φέρεται να τραυμάτισε ελαφρά τον ρέφερι της αναμέτρησης.