Εξωφρενική, αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική και πάνω απ' όλα επικίνδυνη ήταν η συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη απέναντι στους Αρχηγούς των >>>
Γενικών Επιτελείων τους οποίους κάλεσε στο γραφείο του για να τους πει, τι; Ότι "Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει κρίσεις"!
Μπήκαν λοιπόν στο γραφείο του οι τέσσερις Αρχηγοί (Α/ΓΓΕΘΑ, Ι.Γιάγκος, Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος, Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης και Α/ΓΕΣ Δ.Κλόκοζας) κάθισαν στον καναπέ και με ύφος υπουργού που έχει μπροστά του θητεία ετών και όχι ωρών (το πολύ) τους είπε τα εξής πρωτοφανή:
"Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά κρίνω ότι είναι ώρα να κάνω κρίσεις. Ήθελα να τις κάνω από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά λόγω των προβλημάτων με την Τουρκία και της έντασης τις ανέβαλα. Τώρα κρίνω ότι είναι η κατάλληλλη στιγμή (σ.σ.: τώρα που πέφτει η κυβέρνησή του από ώρα σε ώρα ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα γεγονότα) και έτσι αποφάσισα να προχωρήσω σε κρίσεις και την αντικατάστασή σας"!
Αμήχανοι οι τέσσερις Αρχηγοί δεν θέλησαν να πουν τίποτα περισσότερο, άλλωστε όλοι είναι αξιωματικοί με κεφαλαίο "Α" και αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι!

από το www.defencenet.gr