Από τη Θεσσαλονίκη θα κάνει απόψε πρεμιέρα απόψε η νέα παράσταση που ετοίμασε η Άννα Βαγενά με τίτλο «Σχέσεις οργής» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, σε θεατρική διασκευή Γιάννη Τσίρου. >>>

 

Την ελπίδα η παράσταση να αγαπηθεί από το κοινό εξέφρασε η κα Βαγενά, ενώ είπε πως θα ήθελε μελλοντικά να ανεβάσει παραστάσεις με πολλούς νέους ηθοποιούς, δίνοντάς τους ένα βήμα. Όσο για την κρίση που βιώνουμε είπε πως στις δύσκολες εποχές ο κόσμος πάντα πήγαινε στο θέατρο.

Για δεύτερη φορά μετά «Το γάλα» η γνωστή καλλιτέχνης υπογράφει και τη σκηνοθεσία, ενώ ανεβαίνει και στη σκηνή ερμηνεύοντας το ρόλο της μάνας. Τα υπόλοιπα μέλη είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας (πατέρας), Δημήτρης Πατσής (γιος), Κατερίνα Θεοχάρη (κόρη).

«Η οικογένεια στο έργο δεν έχει μια συνοχή. Ο πατέρας παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη, εκείνη ενώ στην αρχή αντιστέκεται στη συνέχεια υποκύπτει, η μητέρα ανέχεται αυτή την κατάσταση μέχρι που ο γιος θα τους “λυτρώσει” σκοτώνοντας τον πατέρα του», σημείωσε ο κ. Τσαρούχας που προειδοποίησε πως η παράσταση είναι μια γροθιά στο στομάχι, όμως είναι μια πολύ δυνατή δουλειά. «Αν καταφέρουμε έστω και σε μία περίπτωση να ελαφρύνουμε το βάρος που κουβαλάει κάποιο άτομο που ζει παρόμοιες καταστάσεις θα έχουμε κάνει πολύ καλά τη δουλειά μας», πρόσθεσε.

Παραστάσεις: Τετάρτη 19.00 λαϊκή απογευματινή, Πέμπτη & Παρασκευή 21.00, Σάββατο 18.00 & 21.00, Κυριακή 19.00. Εισιτήρια: 22 €, λαϊκή απογευματινή 17€, φοιτητικό-μαθητικό-συνταξιούχοι-άνεργοι ΟΑΕΔ 15 €, προαγορά εισιτηρίων 17€. Ισχύουν εισιτήρια Εργατικής Εστίας & ΟΓΑ. Απαραίτητη η γονική συναίνεση για παιδιά έως 16 ετών