«Αριβίστα»  χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας >>>

χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega και σήμερα στον ρ/σ Flash, επισημαίνοντας πως ο Γ. Παπανδρέου με την απόφασή του να οδηγήσει τους πολίτες σε δημοψήφισμα επιθυμεί να κερδίσει χρόνο, θέτοντας παράλληλα τη χώρα σε σοβαρό κίνδυνο.

«Η στάση του Γιώργου Παπανδρέου είναι αριβιστική. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, εντελώς αποκομμένος από την πραγματικότητα, βρίσκεται σε μόνιμη σύγχυση και με αυτές τις καιροσκοπικές κινήσεις οδηγεί τη χώρα σε νέες περιπέτειες. Η πολιτική που ακολουθείται είναι καταστροφική και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη χώρα. Οι ίδιοι άνθρωποι που αφόριζαν, λίγους μήνες πριν, λύσεις «κουρέματος» σήμερα πανηγυρίζουν γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κ. Γκιουλέκας τόνισε επανειλημμένα πως«ο λαός ζητά καθαρές λύσεις και οι εκλογές αποτελούν εθνική ανάγκη,  όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς».