Επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία είναι να αγωνιστεί, άλλον έναν χρόνο, με τον ΠΑΟΚ, καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρης Καγιόγλου, που μίλησε στον “Λίμπερο”. >>>

 

"Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά η πρώτη του σκέψη είναι να παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα, όσα λεφτά και αν του δίνει αυτή. Δεν θα πουλήσει τον ΠΑΟΚ και την αγάπη του κόσμου για τίποτα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καγιόγλου επιβεβαίωσε την αγάπη του Γκαρσία για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: “Αισθάνεται μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για αυτό που δέχεται από τον κόσμο. Μάλιστα μου λέει συνέχεια: "Δεν ξέρω πως μπορώ να ξεπληρώσω την αγάπη του κόσμου". Για αυτό τον λόγο μπαίνει μέσα στο γήπεδο και δίνει τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος”, είπε.

Δήλωσε ακόμη πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο οποίος προήλθε από το ότι, ενώ αισθάνθηκε ενόχληση στο ματς με τον ΟΦΗ, αποφάσισε να παραμείνει στον αγώνα για να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει τον τραυματισμό του.

Πάντα σύμφωνα με τον κ. Καγιόγλου, ο Γκαρσία θέλει να γίνει προπονητής, όταν "κρεμάσει" τα παπούτσια του, αλλά πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να παίξει ακόμα 2-3 χρόνια σε υψηλό επίπεδο. “Αισθάνεται καλά και όταν "βαρύνει" θα το πει”, είπε χαρακτηριστικά.