Ανέβαλαν τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, τα μέλη της Νομαρχιακής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ. Οι εξελίξεις τους έχουν προλάβει και, όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν ότι… απαραίτητη προϋπόθεση για >>>

τη σωτηρία της χώρας είναι το δυνατό ΠΑΣΟΚ (δικά τους τα λόγια, όχι δικά μας), η αλήθεια είναι ότι, αν έδιναν συνέντευξη Τύπου σήμερα, δε θα είχαν τι να πουν! Ή, στη χειρότερη περίπτωση, αυτά που θα έλεγαν το μεσημέρι (για τότε ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη) δε θα είχαν –ίσως- καμία ισχύ το… απόγευμα!

Για να αποφύγουν, έτσι, δυσάρεστες καταστάσεις, προτίμησαν την αναβολή. Κι αυτό επειδή τώρα που πέφτει η βαλανιδιά, έχουν βγει πολλοί να μαζέψουν ξύλα (αν και στην περίπτωσή μας φαίνεται να μην είναι άνδρες, αλλά γυναίκες), όμως αν δε δούμε τη συγκεκριμένη βαλανιδιά στο έδαφος, εμείς προσωπικά δεν θα πεισθούμε. Και αν η βαλανιδιά δεν έχει πέσει, θα δείτε κι εσείς ότι το ΠΑΣΟΚ, αίφνης, θα είναι πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό, με όλους αυτούς που τώρα διαχωρίζουν τη θέση τους, να δηλώνουν πως το μέλλον του τόπου απαιτεί… δυνατό ΠΑΣΟΚ!

Αμφιβάλετε; Αν ναι, διαβάστε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης του κινήματος, για την αναβολή της συνέντευξης Τύπου:

“Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την επείγουσα ανάγκη για τη σωτηρία της Χώρας . Αυτή προϋποθέτει με την  σειρά της ισχυρό πολιτικό σύστημα και αυτό προϋποθέτει, επίσης με τη σειρά του, ισχυρά κόμματα άρα και ισχυρό ΠΑΣΟΚ.  Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η δημοκρατική του λειτουργία  και συνεπώς η ουσιαστική συνεδρίαση των οργάνων, σύμφωνα με το καταστατικό και τον κανονισμό της Βουλής, που πρέπει να αποφασίσουν για όλα, δηλαδή και για πρόσωπα και για πολιτικές . Η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής αναβάλλεται”.

Άντε να δούμε πότε θα καταλάβουν μερικοί ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας, τη σωτηρία του οποίου επιθυμούν, έχει καταρρεύσει…