Μπορεί το «Dancing on ice» να άρχισε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας λόγω των πολιτικών εξελίξεων, έκλεψε όμως τις εντυπώσεις από το πρώτο «καλησπέρα« της Τζένης Μπαλατσινού μέσα στην μάυρη τουαλέτα της, δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου. 
Οι υποψήφιοι χορευτές του πάγου τα πήγαν ομολουγουμένως πολύ καλά, ενώ η Saya και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα λέγαμε πως ξεχώρισαν από το πρώτο live με τις χορευτικές τους φιγούρες.
Τη διαφορά στην κριτική επιτροπή έκανε και η Έλενα Παπαρίζου, αφού ήταν περισσότερο ευδιάθετη από ποτέ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δεν ήταν καθόλου αυστηρή στην βαθμολογία της.
Όσο για τον Αλέξη Κωστάλα, πάντα ευγενικός και «to the point» στην κριτική του. 
Καλός και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» πήρε το «κολλάει« και έχει κάνει τα talent shows δεύτερο σπίτι του. Το συγκεκριμένο «καρφάκι» του το πέταξε και η σύζυγος και παρουσιάστρια Μπαλατσινού, ενώ ο Πέτρος με τη σειρά του, όταν τα φώτα του show έσβησαν, δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ότι είχε πολύ άγχος για την Τζένη στο ρόλο της παρουσιάστριας αλλά εκείνη τα κατάφερε. Σκεφτείτε πόσο ήταν το άγχος του που έφαγε 3 σουβλάκια μέσα σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα.