4recicleΈνα πάρτι που θυμίζει κάτι από τα παλιά είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Kαφέ Νίκης 35 (Λεωφ.Νίκης 35) με τίτλο «REUSE-RECYCLE-RELOVE!».

Η Εύα Κουσιοπούλου (958fm) και η Βάσω Βλαχοπούλου (Manstaradio.gr) που βρίσκονται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία αναφέρουν: «Επειδή λίγο πολύ σε όλους μας αρέσει ο κινηματογράφος, και κάποιες ταινίες μας έχουν σημαδέψει… Και επειδή σε όλους αρέσει να βρίσκονται με φίλους, όπου έχει ωραία ποτά, ωραίους ανθρώπους και ωραίες μουσικές... αλλά και επειδή μας αρέσει η ανταλλαγή... Ελάτε να ανταλλάξουμε ότι σχετικό με το σινεμά έχουμε και δεν το θέλουμε πια, με κάτι άλλο που θέλουμε με πάθος, να πιούμε κοκτέιλ, να δοκιμάσουμε καναπεδάκια, να ακούσουμε μουσικές και τελικά να πούμε REUSE-RECYCLE-RELOVE!».

4recicleΌσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Μόνο μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας κάτι σχετικό με το σινεμά που δεν χρειάζεστε: π.χ. ένα μπλουζάκι με στάμπα, ένα εισιτήριο, μια αφίσα, ένα βιβλίο, ένα cd, ένα dvd ή μια βιντεοκασέτα. Στο πάρτι θα μπορέσετε να το ανταλλάξτε με κάτι άλλο που θα αγαπήσετε. Και φυσικά θα μάθετε την ιστορία του αντικειμένου που αποκτήσατε και από την πλευρά σας θα πείτε την ιστορία του δικού σας.