Στο ExCeL του Λονδίνου αρχίζει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Νοεμβρίου η World Travel Market, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες του χώρου, >>>

Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, ξενοδοχειακές αλυσίδες, αεροπορικές εταιρείες, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας, ενοικιάσεως αυτοκινήτων, luxury travel, extreme sports κλπ. δίνουν το δυναμικό παρών τους σε αυτήν την γιορτή του τουρισμού. Συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες και αναμένεται να την επισκεφτούν 48.000 και πλέον επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Marketing Χαλκιδικής εκπροσωπώντας ολόκληρη τη Χαλκιδική, θα συμμετέχει στην συγκεκριμένη έκθεση με δικό της stand μέσα στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Η Χαλκιδική μας θα παρουσιαστεί με καινούργιο έντυπο το οποίο ετοιμάστηκε για τις ανάγκες της συγκεκριμένης έκθεσης και θα την εκπροσωπήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού κ. Γιώργος Μπρουτζάς.