Εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων βρίσκονται όλοι οι Έλληνες πιστεύοντας πως κάτι θ' αλλάξει με το αν θα λάβει ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης  η κυβέρνηση.
Λές και αν γίνει κάτι κι ανατραπεί μια κατάσταση θα γλυτώσουμε το χαράτσι, το φόρο αλληλεγγύης τα τέλη κυκλοφορίας κι όλα τα άλλα που περιμένουμε... Οπωσδήποτε το θέμα με την ψήφο εμπιστοσύνης έχει διχάσει πολύ και όχι μόνο τους πολίτες της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης γιατί η πρόσκληση Μέρκελ Σαρκοζί στον Παπανδρέου για σήμερα σημαίνει πολλά... Δεν είναι θέμα απολογίας του πρωθυπουργού γιατί αποφάσισε το δημοψήφισμα άσχετα αν εμάς αυτό μας αφήνουν να πιστεύουμε. Κρύβονται πολλά και δυνατά συμφέροντα που αφορούν τις υπερδυνάμεις που οι απλοί πολίτες δεν μπορούν ακόμη να κατανοήσουν.Φυσικά η απόφαση της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης θα σημάνει ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.Και φυσικά όλοι ανησύχησαν για τις ξαφνικές έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις σε προεκλογικό κλίμα....
Το αν θα πάρουμε την 6η δόση έχουμε συνηθίσει να μας βγάζουν την ψυχή μέχρι να μας τη δώσουν αλλά είναι βέβαιο ότι θα την πάρουμε διότι καταλάβαμε ότι σε καμμία περίπτωση η Ευρώπη δεν θα μας αφήσει να πτωχεύσουμε όσο κι αν πατάει το μαχαίρι στο κόκκαλο των Ελλήνων.
Άρα υπομονή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ για να ξέρουμε αν θα περάσουμε σε προεκλογική περίοδο κι αν τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε με νέα κυβέρνηση και νέα δεδομένα για τη χώρα μας.