«Είναι άμεση ανάγκη να στηρίξουμε τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου μας. Οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, τα μαγαζιά στην κάθε γειτονιά πρέπει να μας νιώσουν δίπλα τους, όχι με λόγια αλλά με πράξεις». >>>

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Νίκος Νυφούδης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας από όλες τις παρατάξεις να εγκρίνουν ψήφισμα υποστήριξης στα εμπορικά καταστήματα του Δήμου εν όψει των εορτών.  

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση της παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη». «Πρόκειται για μία θετική πρωτοβουλία. Την επικροτώ» δήλωσε ο Δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το ομόφωνο ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη του Νίκου Νυφούδη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής δράσεις:

  1. Δημιουργία προωθητικού φυλλαδίου για την τοπική αγορά.
  2. Δημιουργία Banners σε κομβικά σημεία του Δήμου. 
  3. Επικοινωνία με ραδιοφωνικό σταθμό για σύναψη συνεργασίας ως χορηγού επικοινωνίας της υποστηρικτικής προσπάθειας.
  4. Δημοσίευση προωθητικών καταχωρήσεων τόσο στο περιοδικό του Δήμου όσο και στα περιοδικά των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.
  5. Διοργάνωση μικρών συναυλιών με ερασιτεχνικά συγκροτήματα του Δήμου μας κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών.
  6. Διοργάνωση εικαστικών παρεμβάσεων στα κέντρα των οικισμών.

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η διοίκηση του Δήμου και όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενέκριναν την πρότασή μας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον επιχειρηματικό κόσμο τα μικροπολιτικά συμφέροντα δεν έχουν καμία θέση. Όλοι μαζί οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του κάθε επαγγελματία και να τον στηρίξουμε. Το χρωστάμε άλλωστε σε όλους αυτούς που στηρίζουν με τα χρήματά τους τη λειτουργία του Δήμου» δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Νυφούδης.