Σαν… αλαφιασμένοι τρέξαμε να ανοίξουμε την ανακοίνωση των νομαρχιακών Α και Β Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, που έφθασε στο email μας. Τέτοιες ώρες, μια ανακοίνωση από τη νομαρχιακή που έχει αποδείξει πως μιλά χωρίς μαλλιά στη γλώσσα, είναι είδηση! Αλλά τι διαβάσαμε; Ορίστε: >>>

 

“Παρουσιάστηκε σήμερα ο προϋπολογισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2012. Ο προϋπολογισμός αυτός δείχνει ότι και σε συνθήκες κρίσης, όπως οι σημερινές, όσοι λειτουργούν με σχέδιο, ορθολογισμό και διαφάνεια μπορούν να είναι συνεπείς και να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες των πολιτών.

Ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη γενναία αύξηση τον κοινωνικών δαπανών(15%), το πρόγραμμα επενδύσεων, την μείωση των Δημοτικών τελών για δημότες και επιχειρήσεις, παράλληλα με την μείωση λειτουργικών δαπανών και οικονομικών εξαρτήσεων του Δήμου, δείχνει σε όλους μας και κυρίως στην Κεντρική εξουσία τον δρόμο. Όταν υπάρχει συνέπεια σε πολιτικές αρχές, διάλογος και προγραμματισμός τα πράγματα είναι καλυτέρα για όλους μας”.

Κάναμε μια μέρα να συνέλθουμε και να το δημοσιεύσουμε… Μα, βρε παιδιά, μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό, με τα ονόματα των νέων πρωθυπουργών να πέφτουν στο τραπέζι το ένα μετά το άλλο, αυτό βρήκατε να ανακοινώσετε;

Δε διαφωνούμε με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Δεν το εξετάζουμε καν. Για την… πρωτοβουλία του τοπικού ΠΑΣΟΚ εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας. Που ήταν αυτή, σε τέτοιο πολιτικό περιβάλλον. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, δηλαδή.

Δ.Μ.