Αν ανήκετε και εσείς στις γυναίκες που επιδίδονται στη διάσημη κρεβατομουρμούρα λίγο πριν κοιμηθούν με το σύντροφό τους.. τότε καιρός είναι να το ξανασκεφτείτε. Μπορεί εκείνη την ώρα να εκτονώνονται όλα τα βαθιά σας ένστικτα, οι ανασφάλειες και οι ζήλιες σας ο τρόπος αυτός ωστόσο μπορεί να αποβεί καταστροφικός για τη σχέση σας. Ανασυνταχτείτε λοιπόν και λάβετε ορισμένα πράγματα υπόψη.Σεβαστείτε το γεγονός ότι οι άνδρες είναι πλασμένοι διαφορετικά από τις γυναίκες και λειτουργούν με άλλο τρόπο. Δεν εξωτερικεύουν εύκολα συναισθήματα και δεν τους αρέσει να αναλύουν επί ώρες το ίδιο πράγμα.
Μη βγάζετε πάνω στο σύντροφό σας όλες τις ανασφάλειες και τα άγχη σας. Είναι σαν να του δηλώνετε πως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας.
Διεκδικείστε αλλιώς την προσοχή που ψάχνετε. Φορέστε ένα ζευγάρι προκλητικά εσώρουχα και, αντί να βγάλετε την ενέργεια σε θυμό και ένταση, κάντε τον να περάσει μια αξέχαστη νύχτα.
Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει περάσει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και χρειάζεται απλά την κατανόησή σας. Μπορεί να μη θέλει να μιλήσουν για ότι του δημιουργεί πίεση. Αν όντως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας απασχολούν, προτείνετε να πάτε για ένα καφεδάκι εκτός σπιτιού να τα πείτε πιο ήρεμα.
Μη σας πιάνουν οι υστερίες. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει και τον τρόπο του για να λυθεί. Συνήθως αυτός ο τρόπος είναι η λογική και ήρεμη οδός.