Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που η επιχείρηση εξάρθρωσης του βρίσκεται σε εξέλιξη. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που επίορκοι λιμενικοί συλλαμβάνονται, δεν πέρασαν ούτε πέντε μέρες από την τελευταία φορά στη Κέρκυρα όπου και εκεί συνελήφθησαν >>>
δύο λιμενικοί για συμμετοχή τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Η μεγάλη επιχείρηση που η τελευταία φάση της άρχισε το πρωί και αποκαλύφθηκε αργά το μεσημέρι, έγινε σε τρεις πόλεις, Ασπρόπυργο, Πάτρα και Ιωάννινα.
Στον Ασπρόπυργο ανακαλύφθηκε μια αποθήκη με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μικρότερες αποθήκες ανακαλύφθηκαν σε Πάτρα και Ιωάννινα.
Στις έρευνες συμμετέχουν η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, η ΕΥΠ και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού, λόγω της εμπλοκής των αξιωματικών του Σώματος.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι οι τέσσερις εγκληματικές ομάδες συνεργάζονταν μεταξύ τους για την εισαγωγή και διάθεση των λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης.
Οι αστυνομικοί έχουν, μέχρι τώρα, συλλάβει δεκαεπτά άτομα, ενώ έχει εντοπιστεί μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο, γεμάτη με πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία καταμετρώνται.
Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ασφάλεια Αττικής, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.