Η Νατάσσα Μποφίλιου, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να συνδέσει το όνομα της με την καλλιτεχνική ζωή της Θεσσαλονίκης με έναν προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο. Με προγράμματα που έχουν συζητηθεί για τον έντονο θεατρικό τους χαρακτήρα, το πάθος και το αυθεντικό τους συναίσθημα, αποτελεί μια σταθερή πρόταση εγγυημένης ψυχαγωγίας. Από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή και Δευτέρα, >>>η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στο Gaia Live με μια αναθεωρημένη εκδοχή της πετυχημένης παράστασης, «Ραντεβού».

Με νέες ενορχηστρώσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, προετοιμάζει το έδαφος για το εναλλακτικό ύφος της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς και μοιράζεται με το κοινό της Θεσσαλονίκης την ιδιαίτερη σχέση της με το ελληνικό τραγούδι.
Στο πλευρό της, σταθερά ο Θέμης Καραμουρατίδης στις ενορχηστρώσεις κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην επιμέλεια του προγράμματος με τη σύμπραξη μιας εξαιρετικής μπάντας, 6 άριστων μουσικών, καταθέτουν την προσωπική τους άποψη για τη σύγχρονη διασκέδαση. Το ραντεβού με μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της δίνεται ακόμη μια φορά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Να είστε εκεί.
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης ΡάπτηςΉχος: Γιάννης Παξεβάνης
Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO
www.prospero.com.gr
Info
Ώρα έναρξης : 22.30
Τηλ. Κρατήσεων & Πληροφοριών 2310513654
ΓΑΙΑ Live
Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λιμάνι