Προσέξτε όταν παίρνετε οδηγίες μέσω Ίντερνετ, για κατασκευές. Γιατί, η παροιμία των παππούδων μας, ότι “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξια… σκέλια”, έχει βάση!

 

Έτσι την πάτησε 40χρονος, από τη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Ήθελε να ζεσταθεί με… οικονομικό τρόπο, αλλά δεν έφθαναν τα χρήματά του για να αγοράσει ειδικό καυστήρα ιόντων. Έτσι, όταν βρήκε σε Ιστοσελίδα, τον τρόπο… κατασκευής του καυστήρα, αποφάσισε να το κάνει μόνος του, ακολουθώντας το μότο γνωστής εταιρίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να… συλληφθεί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Απολλωνίας. για «έκρηξη από αμέλεια» και «φθορά ξένης ιδιοκτησίας»! Τι έγινε; Απλά, με το που έθεσε σε λειτουργία τη γεννήτρια, προκλήθηκε έκρηξη, χωρίς –ευτυχώς- να συνοδεύεται από πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, μεταξύ των οποίων να σπάσει η τζαμαρία γειτονικού σπιτιού.

Από την έκρηξη δεν σημειώθηκε τραυματισμός του 40χρονου ή άλλου προσώπου. Οι γείτονες, όμως, έκαναν μήνυση και η αυτοσχέδια κατασκευή κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς σήμερα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.